Safeharbor; EBays egen Scotland Yard.

SafeHarbor er eBay police department. Hvis du bryder reglerne, begå svig eller prøve at købe noget, du ikke er meningen at, de vil være efter dig.

Når du ikke betaler.

Dette er den mest almindelige regel købere pause det er alt for let at bare ændre dit sind og prøv at komme ud af auktionen. eBay betragter hver auktion som en kontrakt, og vil straffe dig, hvis du ikke gå igennem med din ende af handlen. Hvis du beslutter ikke at betale så forvente at få et par grimme advarsel e-mails fra eBay truer du med at forbyde hvis du gør det igen. Ikke at nævne, at du får en stor negativ ‘Gjorde ikke løn’ feedback kommentar fra sælgeren.

Så der er ting du ikke kan købe på eBay?

Ja, der er: flere ting, end du ville forvente. Det giver mening at du ikke kan købe skydevåben, for eksempel, men du også kan købe fyrværkeri-eBay er bekymret for risikoen for at sende dem med posten. Love i mange lande betyder, at du ikke kan købe alkohol eller tobak. Du kan ikke købe ulovlige eller receptpligtig medicin, aktier og aktier eller lotteri billetter. Ingen undertøj, enten. Du kan ikke købe nogen lille kæledyr hvalpe eller killinger, da dyr er forbudt. Hvis varer krænker ophavsretten, ligesom pirat cd’er eller software, er de ikke tilladt enten.

Ebay’s politik er kontroversielle, ikke mindst fordi det er lidt tilfældigt i dens håndhævelse og der har været beskyldninger om at de er mere lydhøre over for store virksomheder end til auktioner ophavsret bekymringer for varer, der kan faktisk være farlige. Hvis de beslutter at gå efter du eller sælgeren, selv om, de vil annullere auktionen og suspendere også dine konti.

Svig.

eBay kører bemærkelsesværdigt godt i betragtning af hvordan ureguleret det er, men der er stadig svindlere. Hvis du er et offer for svig-for eksempel, du betaler for en vare, der aldrig dukker op kontrollerer SafeHarbor for dig. eBay standard Køb beskyttelse vil give dig op til $200 ryg, hvis dit krav er vellykket. Være opmærksom på, selv om, at dette kan tage et par måneder.

Desuden, hvis du har betalt med PayPal, kan så de normalt tilbageføre transaktionen relativt nemt og får du flere (hvis ikke alle) af dine penge tilbage. Dette er en anden grund til hvorfor mange købere foretrækker at bruge PayPal. Nogle sælgere er lidt bange for effektiviteten af ordningen for eksportrestitutioner, som de kan sende varer i god tro blot for at opdage at deres køber var falske, og transaktionen er blevet vendt. Hvis du er bekymret for svindel, som køber, bør du altid bruge PayPal.

Hvad er det? Du ved ikke, hvordan man bruger PayPal? Nå, heldigvis handler for dig, den næste artikel om bruger PayPal til at forbedre din eBay liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.