Få en professionel facaderenovering af din bolig

Der findes mange forskellige former for facaderenovering. En pudsning af facaden får boligen til at fremstå visuelt flottere. Man kan få vandskuret facaden, eller man kan få foretaget en netpudsning, der giver muren øget styrke. Der er også mulighed for at få en facadeisolering, for at få mindre varmespild.

Uanset hvilken facaderenovering man vælger, vil det give en værdiforøgelse af boligen. Det giver også livskvalitet at komme hjem til et smukt og velholdt hus.

Vælg den rigtige facaderenovering til din bolig

Når du skal have foretaget en facaderenovering, skal du gøre dig klart, hvad dit behov er. Du kan få rådgivning af professionelle firmaer, som har stor erfaring og ekspertise på området. På ekspertoversigt.dk kan du finde firmaer, som kan udføre facaderenovering og rådgive dig med hensyn til, hvilken renovering du skal vælge.

Vandskuring er en meget populær måde at få renoveret husets facade på. En vandskuring giver huset et smukt og rustikt udseende. Det er ikke en metode, som giver væggen øget styrke og den skal derfor kun betragtes som en dekorativ løsning.

Hvis din facade er meget nedslidt og krakeleret, kan du med fordel få foretaget en netpudsning. En netpudsning er en metode, hvor puds og mørtel bliver armeret med fibernet. Dette giver et stærkt og holdbart resultat. En netpudsning sikrer facaden mod afskalninger og revner i mange år frem i tiden.

En facaderenovering kan kombineres med en facadeisolering

Der kan være forskellige grunde til, at man ønsker at få foretaget en facaderenovering. Hvis dit hus er dårligt isoleret, vil du have unødvendigt store udgifter til varme. Her kan det være en god ide at vælge at få foretaget en facadeisolering. Herved får du mindre varmespild og en bedre komfort i boligen. Samtidig med, at dit hus bliver isoleret, kan du få foretaget en smuk indfarvet pudset facade, som kræver et minimum af vedligeholdelse.