Din kredit Score & din bil forsikring omkostninger

Det er bestemt ingen hemmelighed i dag, at din kredit score går med dig næsten overalt, når det kommer til at købe noget på tid. Men hvis du tror din kredit score kun kommer i spil, når du ansøger om et lån du skal re-tænke at.

Når det kommer til Bilforsikring, vil mange forsikringsselskaber også tage din kredit score hensyn også når det kommer til fastsættelse af omkostningerne ved din dækning eller jævn dækning på alle hvis du ansøger om forsikringen.

Selv med en pletfri kørsel optage, kan dette være tilfældet.

Du ser for forsikringsselskaber, det handler om statistik og risikofaktorer. Mange forsikringsselskaber https://hurtigudbetaling.dk/sms-laan/ tror at middelmådig til dårlig kredit ratings svare til højere forsikringsrisici.

Så, hvis ikke du er bedst til at få dine kreditkortbetalinger i mail på tid kan du stoppe og tænke på at ændre din betaling vaner og gøre mere ud af en indsats for at forbedre din betaling track record. Hvorvidt dette er sandt, overhovedet eller ej, kan bruge næsten alle auto forsikringsselskaber din kredit score i blandingen til en vis grad ved fastsættelsen af din præmie.

At vide dette, gør det endnu mere vigtigt for dig at vide præcis, hvad din kredit score er, og hvorfor det er, hvad det er. Med andre ord, selv hvis du tror, du har aldrig været sent på enhver betaling, er kredit indberettende virksomheder langtfra fejlfri. Der kan være fejl eller endda urigtige oplysninger på din rapport, der kan forårsage for at have din forsikring rangerede (højere beslag) eller endda nægtet.

Så tage et par minutter (og du kan gøre meget let online) og få din kredit rapport. Eller tjek din FICO (Fair, Isaacs & Co) score; hvilket er, hvad forsikringsselskaber bruger til faktor din kreditværdighed i omkostningerne.

En driver med dårlig kredit vil betale mere for deres forsikring end dem med god kredit.

Hvis du har bullet proof kredit, er dette endnu en grund for dig at handle din forsikring. Du kan finde et forsikringsselskab, der tilbyder større rabatter for en + kreditvurderinger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.