Alt om hjem sikkerhed og din baby

Når du først har en nyfødt baby, er du meget beskyttende af det. Du er altid bange for at noget sker til den. Godt, når du er hjemme skal du ikke være bange for noget sker med det, fordi du er der og det skal være sikkert. Holder din baby sikkert derhjemme er meget vigtigt. Først, forhindre folk i at komme til dit hjem, der kommer til at ryge, eller gøre enhver form for narkotika, dette er din første linje i forsvaret for din baby.

For at være sikker, når du er hjemme ved dig selv låse alle døre, er det afgørende, hvis du bor i en storby. End andre mennesker er den bedste ting at gøre for at holde din baby fra at komme til skade i hjemmet et køb sikkerhed ting for hele huset. Forebyggelse af problemer vil omfatte muligheden for barnet at gå væk, eller komme til swimmingpoolen. Forebygge problemer i hjemmet ved at låse døre, vinduer, skabe og garager med låse, som en baby eller buksetrold ikke kan åbnes.

Du vil sandsynligvis ikke ønsker at have dyr som en hund eller en kat omkring dit barn, indtil det bliver ældre. Et kæledyr kan maul en baby eller et lille barn når pet ikke er vant til at være omkring børn hele tiden. Undgå at have en kat i nærheden af barnet, så katten ikke kæle på forsiden af baby, som vil derefter glattere baby uden din at indse, hvad der sker.

Når du lægger din baby til at sove om natten Sørg for at det falder i søvn på sin tilbage på grund af vuggedød. Vuggedød er når en baby kvæler til døden. Også, holde løse tæpper ud af krybbe. Krybbe er et sted for baby til at sove, ikke at spille. Krybbe bør have barer, der er tæt nok, så barnet ikke glider gennem og krybbe have barer, således at hovedet af barnet ikke kan glide gennem og går i stå. Undgå potentielle problemer og situationer, hvor din baby kunne nemt være ondt.

Når dit barn begynder at kravle, er den bedste ting for dig at få en rollator til at lade det lære at gå. Hvis du har trin i dit hjem, er ting at få disse barn gates. De har dem på de fleste stormagasiner hvis du ikke kender hvor man kan købe dem. Dette vil forhindre dit barn fra at falde ned ad trappen. Du kan endda bruge dem i døre til værelser, du ikke ønsker barnet i uden dig. Hvis du har dyr, kan du endda bruge gates til at holde dyr væk fra barnet.

Når dit barn begynder at gå bør du holde tingene tilbage fra kanten af tællerne og tabellen. Hvis du drikker kaffe, bør du helt sikkert holde at væk så det ikke kan nås. Du skal ikke lade nogen ting, der er små om omkring, fordi hvis du gør så dette det vil hjælpe, så din baby ikke choker på noget. Bare husk at låse alle døre, når du er der ved dig selv. Nogen ting som dette vil hjælpe dig holde dit barn sikkert derhjemme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.